De prin minte adunate

Locul unde vorbim despre orice

Şi-a căutat moartea cu pedala de acceleraţie

masina

Oameni buni, nu mai treceţi printre bariere! Chiar acum văd la televizor despre moartea unui milionar român de care eu nu am auzit, Nae Nicolae. A dat trenul peste el…

Maşina, oricât ar fi de scumpă – Nicolae avea un Bentley – nu câştigă războiul cu locomotiva. Îmi pare rău de el, pentru că de fiecare dată e păcat când se pierde o viaţă, dar şi-a făcut-o cu mâna lui. A depăşit coloana „proştilor” care asteptau cuminti trecerea trenului şi sunt sigur că nu era prima dată când îşi râdea astfel de ceilalţi. Nu spun că o merita, dar că o căuta, da.

Ceea ce nu înţeleg este cum după un accident auto provocat din vina soferului, toată lumea, prieteni, rude, nu îşi explică ce s-a întâmplat. Pentru că victima, de fiecare dată, era un monument de corectitudine în trafic, respecta toate regulile de circulaţie, iar atunci când depăşea viteza regulamentară îşi dădea singur amendă, ca să zic aşa.

Eu nu cred o iotă din toate astea, cred că aşa se purta de fiecare dată când conducea maşina şi, până la urmă, era un final aşteptat. Bine că nu a mai omorât şi pe alţii. Şi, sper, măcar pentru câteva zile, lumea îşi va aminti de păţania lui şi vor sta liniştiţi la barieră. Trenul nu iartă nici dacă ar vrea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 17, 2013 de în DIVERSE şi etichetată , .
%d blogeri au apreciat asta: