De prin minte adunate

Locul unde vorbim despre orice

Adrian Cristea, cel mai liniştit şomer din sport

Aseară l-am văzut la televizor pe Adrian Cristea. Nu era vreun meci, era o emisiune de la miezul nopţii. WOWBIZ. Deşi cu doar o zi înainte fusese lăsat pe drumuri – cam asta inseamna când cienva te dă afară de la echipă cu trei zile înaintea startului campionatului – omul era mai liniştit ca noi toţi la un loc. Avea o singură problemă: sfânta Bianca nu recunoaşte că îl iubeşte.

Chiar dacă povestea lor de iubire mă lasă rece, sunt sigur că peste vreo lună, după ce vor fi câştigat din acest scandal măcar cât pentru o super-vacanţă la iarnă, Adrian Cristea şi Bianca vor fi din nou împreună. Pentru că aşa e în România. Când te desparţi o faci pentru diversitate şi pentru a aduna bani pentru viitoarea împăcare.

Ceea ce mă miră este că acest Prinţ al fotbalului românesc, un fotbalist talentat cu carul, dar din păcate cu probleme hormonale evidente, nu avea absolut nici un stres legat de viaţa lui în afara sferei de influenţă a Biancăi. Îl durea în cot că e fotbalist fără echipă, îl durea în cot fără fotbal nu va mai avea nici bani. Singura lui grijă era Bianca.

Fratioare, revino-ţi până nu vei ajunge ca Mitea, care mai există doar când se mai desparte Tonciu de el. Altfel, nu vei fi doar un fost talent dar şi un mare fraier.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 18, 2013 de în SPORT şi etichetată , .
%d blogeri au apreciat asta: