De prin minte adunate

Locul unde vorbim despre orice

Mihai Costea a fost suspendat de Reghecampf. Sunt curios în câte zile îl va reprimi în lot

mihai costea

Căutaţi un om mai catolic decât Papa în fotbalul românesc? Răspunde la numele de Laurenţiu Reghecampf şi nu acceptă nici un pas greşit la fotbaliştii săi. Mai nou, l-a suspendat şi, practic, dat afară din lot pe Mihai Costea, pentru că omul nu a coborât la masă. O decizie caer ar părea serioasă dacă nu ar veni de la cel care la un meci în cupele europene l-a avut pe banca tehnică, lângă el, pe Piţi. Nu Victor, ci… Talent.

Povestea sună cam aşa: Costea s-a supărat că nu a fost folosit în meciul cu Vardar si, ca formă de protest, nu a coborât seara la masă alături de colegi. Afrontul nu putea rămâne nepedepsit, aşa că a fost trimis la echipa a doua. Adică acasă, că echipa a doua la Steaua nu mai există. Dacă e să ne luăm după Reghecampf, Mihai Costea e pe lista de transferuri. Numai că de la spuse la fapte e cale lungă, mai ales când decizia trece pe la Jilava. De unde, logic, nu i se va da acceptul să se despartă de Costea, în condiţiile în care alţi doi atacanţi din lot sunt Piovaccari, italianul golgeter in super-campionatul din San Marino şi Tatu, care joacă fotbal ceva mai bine decât omonima lui care era pe vremuri la Acasă TV.

Aşa că totul nu e decât o furtună într-un pahar cu apă. Mihai Costea va reveni, sigur, în lotul steliştilor – asta nu ştiu cât îi bucură pe fanii echipei  – iar Reghecampf va învăţa, probabil, că într-o echipă deciziile se iau doar după ce le gândeşti înainte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: