De prin minte adunate

Locul unde vorbim despre orice

Ce ruşine de om conduce Steaua…

Aflu acum că în Macedonia, la Skopje, bodyguarzii special puşi de Mihai Stoica în jurul echipei Steaua, au dat afară din stadion reprezentanţii cotidianului ProSport şi ai postului de televiziune PRO TV. Motivul e ştiut doar de marele manager, care, evident, că a început să-i înjure pe reporteri. Adică, în mintea lui, a dialogat civilizat.

Nu pot spune decât atât: mi-e scârbă de acest om şi de apucăturile lui. Şi sper, deşi ştiu că e imposibil, pentru că ei nu ştiu decât să facă sluş când vine vorba de Steaua, ca reporterii şi trustul Media Pro să îl dea în judecată pe acest specimen, căruia puterea îi ia minţile.

În ceea ce-i priveşte pe cei din respectivul trust, ei culeg acum ce au semănat. Au ridicat Steaua la rang de super-mega echipă, în stilul caracteristic lor, iar acum chiar conducătorul acestei super-mega echipe le dă în cap. S-au omorât singuri, cum se spune, dar asta nu justifică în nici un fel purtarea specimenului.

Dacă ar exista puţină solidaritate de breaslă, atunci nimeni nu are trebui să scrie in ziare sau să comenteze la TV meciul Stelei din Liga Campionilor. Dar, evident, acest lucru nu se va întâmpla… Iar specimenul va continua să îşi bată joc de toată lumea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 22, 2013 de în SPORT şi etichetată , , , .
%d blogeri au apreciat asta: