De prin minte adunate

Locul unde vorbim despre orice

Cum puteți cuceri în pas alergător cea mai înaltă clădire din București

SkyRun, cursa celor indrazneti

SkyRun, cursa celor indrazneti

 

Dacă sunteți din București, sigur ați trecut pe lângă ea. Dacă sunteți din provincie, sigur ați văzut-o la televizor. Nici nu ar avea cum să treacă neobservată… Iar sâmbătă, sute de persoane se vor sui pe ea! La cum e firea omului, cu siguranță v-ați gândit la nebunii. Din păcate, trebuie să vă dezamăgesc: e vorba doar de o clădire. Cea mai înaltă din București, probabil din țară, iar sâmbătă, pr 25 octombrie, e gazda unui concurs destinat celor cu inima tare și largă.

Pe numele ei de scenă Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România va fi scena celei de-a doua ediții a SkyRun. O alergare pe scări, cu care noi, bucureștenii care stăm la bloc suntem obișnuiți. Pe mine cel puțin mă antrenează administratorul săptămânal, că la cât urc pe scări – stau la 10 – mă simt și prost când merge liftul. Pe bune, de vreo două ori, din obișnuință, am luat-o pe scări și m-am trezit pe la etajul 3 că trecea pe lângă mine motorizatul vertical. Dar nu despre mine e vorba aici. Ci despre voi, cei pe care o să vă înving dacă veți avea curajul de a intra în concurs cu mine. Căci eu mă voi duce sâmbătă la SkyRun, ceea ce vă doresc și vouă. De ce vă invit acolo? Nu pentru că vreau să mă dau mare – oricum, numai gura e de mine – ci pentru că mișcarea înseamnă sănătate. Iar în concursul ăsta, care e după sistemul cel mai rapid câștigă, toată lumea are de câștigat. În special persoanele cu probele reale, căci acest concurs, SkyRun, organizat de  Raiffeisen Property International, Raiffeisen Bank, smartatletic si Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, este și un mod de a ajuta. De a ajuta bolnavii incurabili care au găsit în spitalul HOSPICE, din Parcul Plumbuita, o a doua casă, ajutorul la care nici nu sperau să-l mai primească.

Concret, taxa de înscriere a concurenților reprezintă donații 100% pentru îndeplinirea unui obiectiv nobil: dotarea și funcționarea spitalului HOSPICE. Nu e prima dată și nici întîmplător când HOSPICE Casa Speranței se implică în astfel de acțiuni. Maratonul Bucureștiului este locul unde, la fiecare ediție, ei sunt printre cei mai activi susținători, competitori și printre cei care reușesc să strângă cât mai multe fonduri. Sper din tot sufletul să reușească și acum, iar noi, toți cei care vom participa, sper, în număr cât mai mare, putem să-i ajutăm.

Și, pentru că e corect să prezint și condițiile de concurs, o să vă spun niște cifre seci, ca la matematică: 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune. Nu vă urcați pe un munte ci participați la SkyRun. Și, nu uitați, ajutați prin participarea voastră. Așa că vă aștept. Și, dacă în cursa voastră spre înălțimi, veți trece ca trenul prin gară de un tip înalt și cu urechi mari, dar vai de capul lui de obosit, să îmi faceți cu mâna și să fiți convinși că nu mă las până nu voi ajunge să văd și eu panorama Bucureștiului de la cea mai mare înălțime posibilă.

AICI puteți citi detalii despre program, înscriere și tot ce mai trebuie să știți legat de această cursă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: