De prin minte adunate

Locul unde vorbim despre orice

Azi începe anul nou chinezesc şi poţi câştiga un premiu special de la Wu Xing

lampioane

Ştiu că fiecare zi e specială, dar asta e parcă şi mai şi decât celelalte. Pentru că o dată pe an se trece în noul an chinezesc. Iar azi, la ora 18.00, miliarde de oameni vor celebra în acelaşi timp trecerea în noul an chinezesc. Şi, nu ştiu dacă ştiaţi, dar azi, la ora 18.00, vă puteţi pune o dorinţă. Dacă aveţi lampion 🙂

O să vă întrebaţi de unde până unde scriu eu de noul an chinezesc. Ei bine, nu m-am putut abţine… Adevărul e că în fiecare an auzim ştiri pe la televizor, cam prin perioada asta, despre trecerea în anul câinelui, al şarpelui sau al altor animale, dar în afară de ce ne spuneau la horoscopul aferent nu ştiam prea multe. Recunosc, eram un ignorant. Dar, zilele trecute, ceva mi-a deschis mintea: o fertă la Wu Xing. Da, nu glumesc, eram în căuatrea unui fel de mâncare chinezească şi, evident, m-am dus să comand de pe Wu Xing, căci unde mergi câdn vrei ceva de calitate dacă nu la cei mai buni pe piaţa respectivă?

Şi, ajungând eu pe site-ul celor de la Wu Xing, am aflat şi de promoţia lor, „Un lampion pentru fiecare comandă. Apoi, am văzut şi la ce foloseşte lampionul – bine, ştiam eu că sunt acele „baloane” care duc flacăra spre cer, dar în naivitatea mea credeam că sunt doar un mijloc de amuzament pentru cei care le înalţă. Ei bine, nu! Prin lampion, conform tradiţiei chinezeşti, îţi poţi duce dorinţele către cer, iar de acolo, după ce vor fi auzite, se vor întoarce pe pământ „aranjate” gata pentru a se îndeplini.

Mai mult, lampionul vă poate aduce şi un premiu excepţional din partea Wu Xing: dacă vă veţi fotografia cu lampionul şi apoi veţi urca  pe facebook o poză cu  lampionul folosind #AnulNouChinezescWuXing, aveţi şansa de a câştiga unul dintre cele 20 de vouchere a câte 1.000 de lei cu ajutorul cărora puteţi cumpăra produse de la Wu Xing. Din care să mâncaţi pe săturate şi voi şi prietenii voştri. Mecanismul concursului e simplu. Primele 100 de poze cu cele mai multe like-uri intră în concurs, iar 20 dintre ele vor câştiga câte un voucher.

Înainte de a lansa un lampion, căci sunt sigur că veţi lansa 🙂 , e bine să ştiţi câteva reguli generale, pentru că nu vrea nimeni ca dorinţa să fie rezolvată de pompieri.

Iată sfaturile pentru aprinderea corectă a lampionului:

1.       Ieși în aer liber, într-o zonă fără obstacole în cale, împreună cu cel puțin un prieten (aprinderea lampionului e muncă de echipă).

2.       Verifică ceasul, să fie aproape ora 18.

3.       Verifică viteza și direcția vântului înainte să aprinzi lampionului.

4.       Nu aprinde lampionul dacă vântul este puternic!

5.       Scoate lampionul din ambalaj cu grijă, pentru a nu-l deteriora, și deschide-l uşor.

6.       Asigură-te că lampionul este extins complet şi nu are îndoituri.

7.       Inserează celula de combustibil în suportul de sârmă și fixeaz-o prin îndoirea celor 2 capete ale suportului.

8.       Roagă unul sau doi prieteni să țină lampionul în poziție verticală și aprinde fitilul cu o flacără la fiecare colț al celulei de combustibil.

9.       După 30-50 de secunde, celula de combustibil va fi bine luminată și va emite destulă caldură cât să umple lampionul și să-l facă să se mențină mai ușor în aer.

10.     Când simți că lampionul e din ce în ce mai ușor, eliberează-l încet, dar fără să-l lași să cadă. O să-ți dai seama pe parcurs…

11.     Când lampionul a început să se înalțe singur, pune-ți o dorință și savurează momentul!

În ceea ce mă priveşte, eu voi lansa lampionul cu gândul la împlinirea unei dorinţe ce poate părea simplă, dar nu e deloc aşa: aş vrea ca în Ucraina lucrurile să se liniştească şi singurele lumini de pe cer să fie cele ale lampioanelor localnicilor şi nu ale rachetelor trasoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la februarie 18, 2015 de în DIVERSE.
%d blogeri au apreciat asta: