De prin minte adunate

Locul unde vorbim despre orice

Haide România, adu-ne bucuria!

Soccer Euro 2016 Romania Switzerland

Fanii romani fac spectacol in tribune la Euro. De ce nu am face si noi acasă?

A venit şi ziua celui mai important meci al României la Euro 2016. Nu contra Angliei, Spaniei sau Germaniei ci împotriva… Albaniei. O partidă care acum 10 ani era una de verificare a mânjilor tineri ai naţionalei pentru noi, a devenit acum decisivă pentru calificarea în optimile de finală ale Europenelor! Ciudat se mai învârte şi mingea asta…

Acum, însă, indiferent de numele adversarei, noi trebuie să ne facem treaba. „noi”, adică suporterii. Căci avem şi noi echipa noastră. Cu vechime de ani buni, suntem aproape 12 care ne strângem meci de meci pentru a încuraja din tribune sau din faţa televizorului naţionala. Evident, că nici partida cu Albania nu poate face opinie separată. Cum bugetul nu ne-a permis să facem deplasarea la Lyon, o vom face în Drumul Taberei, acolo unde locuieşte unul dintre ai noştri. Evident, cu mic, cu mare, echipaţi de sărbătoare…

Căci după ce FRF a făcut parteneriatul cu Penny totul a părut mai uşor pentru noi. Am cumpărat la greu ulei, zahăr şi făină, dar nu pentru a face vreo prăjitură, ci pentru a acumula puncte. Nu în clasamentul grupei – ce simplu era! – ci în clasamentul fanilor. Căci cu aceste puncte am putut să ne echipăm mai ceva decât Andone, Alibec, Stancu sau Stanciu, iar preţurile au devenit brusc mai avantajoase.

Evident, dacă de ulei, zahăr şi alte cele mai mult s-au „bucurat” soţiile noastre, noi am contribuit din plin cu berea, seminţele sau floricelele care zboară prin cameră la fiecare ratare a jucătorilor noştri. La gol nu vă spun cum facem, pentru că încă nu s-au inventat cuvintele care să exprime coerct starea de euforie trăită de toată lumea.

Acum închei, căci meciul cu Albania se apropie cu paşi repezi şi trebuie ca totul să fie pregătit. Pentru că, deşi la distanţă, sunt sigur că avem şi noi contribuţia noastră la succesul alor noştri. Energia pozitivă nu e niciodată prea multă. Hai România!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iunie 19, 2016 de în PERSONALE, SPORT, Uncategorized şi etichetată , , , .
%d blogeri au apreciat asta: